Winter In Den Rooden Leeuw Kaai

Puur eten In Den Rooden Leeuw

Je slaapt pas echt lekker als je heerlijk hebt gegeten.

Er wordt zo veel mogelijk met verse en lokale producten gewerkt, koken over het algemeen zonder zout en reduceren de E-nummers door geen kant-en-klaar pakjes te gebruiken. We hebben een simpel menu en kunnen tot een bepaalde hoogte rekening houden met allergieën en dieetwensen. Een glutenvrij ontbijt verzorgen we als dit van tevoren is aangegeven. Wij hopen dat u hier begrip voor kunt opbrengen.

ontbijt

Het ontbijt is inbegrepen bij de kosten van de overnachting en bestaat uit verschillende soorten brood, vleeswaren van de Hoeveslagerij, versgeperste jus en een eitje naar wens bereid. Gelieve bij het inchecken, te vermelden hoe laat u wilt ontbijten, dan zorgen wij er voor dat het vers klaar staat.
Een champagneontbijt is ook mogelijk indien u dit voor aankomst aanvraagt. Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van een overnachting, de champagne is niet van het huis en is als extra te bestellen.

 

Ontbijt In Den Rooden Leeuw

 

lunch

Voor lunch en bij het avondeten zijn er altijd huisgemaakte soepen aanwezig zoals runderbouillon, kippensoep, mosterdvissoep of tomatensoep. In het voorjaar is er aspergesoep en in het najaar vegetarische pompoensoep en erwtensoep. De soepen zijn verkrijgbaar vanaf 4,- €

Kijk niet vreemd op als we aardappels zitten te schillen, want het hele jaar door is er verse friet te verkrijgen. Probeer ook eens een frietje stoof voor 7,50 € of de vol au vent met een “koekje” of friet.

Liever een pannenkoek? Probeer de naturel, spek, appel, gember of kaas. Ook deze worden vers voor u gebakken vanaf 3,50 €.

 

Gelagkamer doorkijk In Den Rooden Leeuw

diner

We serveren een dagmenu á 25,- €, er is geen à la carte menu. Het aanbod varieert maar het dagmenu bestaat uit dagverse soep, hoofdgerecht, nagerecht of koffie. U kunt denken aan gevulde kip, forel uit de oven en chateaubriand. Het kan ook zijn dat u tegen een Indische maaltijd of bbq aanloopt of dat er vers gerookte makreel is.

U kunt ook een voorkeur doorgeven, dan kunnen wij kijken of dit mogelijk is of u doorverwijzen naar de buren. Op dinsdag is er verse vis van visboer Het Harinkje en op vrijdag vlees van de Hoeveslagerij.

dorst gekregen?

Naast de “gebruikelijke” Belgische Speciaalbieren zoals de Brugse Zot, Leffe en Mort Subite en vele anderen hebben we het Zeeuwse streekbier wat in Hulst wordt gebrouwen. Liever een gewoon biertje? Jupiler stroomt uit de tap. (Vaasje van de tap 2,- € , Speciaalbier van 2,50 € tot 4,75 €) 

We hebben een goede kwaliteit Franse en Italiaanse wijnen die als huiswijn worden geschonken. Prijs per glas: 3,75€ en 19,50 € per fles. Daarnaast is er de onmisbare Cava. Prijs per glas: 4,75 € en 23,50 € per fles.

Jus is versgeperst , appelsap is in de streek gebotteld, ijswater met mint en fruit is ook een goede dorstlesser.

groepen

Als u met een grote groep komt, vinden wij het prettig als u het van tevoren kunt laten weten.
Neem contact op via info@indenroodenleeuw.nl of kom binnenlopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

> Slapen In Den Rooden Leeuw

Thuis In Den Rooden leeuw . Kaai 31 . Aardenburg . Zeeland . Nederland . 0117851151