Winter In Den Rooden Leeuw Kaai

 

logement

U bent van harte welkom voor een overnachting bij ons In Den Rooden Leeuw in Aardenburg. Bij ons kunt u genieten van de Zeeuwse rust in een van de zeven kamers die recent zijn opgeknapt. In het unieke pand wat in 1947 is herbouwd na de verwoesting in 1944 zijn alle kamers verschillend, wel zijn alle kamers voorzien van een eenvoudige inrichting voor een comfortabele overnachting in Zeeland.

 

 

Plattegrond Kamers In Den Rooden Leeuw

 

Verwacht geen luxe vijfsterren hotel, maar wel een uitvalsbasis die aanvoelt als thuis, waar je op je gemak beneden kunt zitten om de krant te lezen in de serre, een drankje te drinken aan de bar of een spelletje te spelen aan de grote tafel.

 

Gelagkamer bar In Den Rooden Leeuw

 

kamers

Elke kamer heeft een eigen charme. Zoals in de meeste historische panden is geen een kamer gelijk aan een ander.
De kamers zijn voorzien van gescheiden bedden, een lekker matras met donzen en/of synthetische dekbedden en zacht linnen, kleine tv en WiFi. Er is een familiekamer waar bedden kunnen worden bijgezet, eenpersoonskamers en recent opgeknapte tweepersoons kamers met eenvoudige badkamers. Het sanitair varieert van eenvoudig tot modern, maar is in ieder geval schoon en netjes.

 

Kamer In Den Rooden Leeuw

 

Als u ’s ochtends de gordijnen opent kijkt u uit op de kikkerfontein, de 17e eeuwse Kaaipoort of over de daken van Aardenburg en de toren van de Mariakerk.

 

Uitzicht In Den Rooden Leeuw

 

reserveren

 

Eenpersoonskamer 55,-
Tweepersoonskamer 75,-
Familiekamer met bad 75,-

Prijzen zijn per overnachting, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n.

Honden zijn welkom, mits zij kunnen omgaan met onze eigen hond Beer. Voor een overnachting met hond, rekenen wij alleen extra kosten als hij/zij erg aan het verharen is.

U kunt telefonisch reserveren, e-mailen of langskomen, pas bij bevestiging van ons is uw reservering geplaatst.

Telefoonnummer: 0117 85 11 51
Reserveren: info@indenroodenleeuw.nl
Algemeen: info@indenroodenleeuw.nl

 

 

 

Wilt u voor langere tijd een kamer huren? Vraag naar de mogelijkheden en prijsafspraken. Voor bedrijven en groepen bieden we een combinatie aan van gezamenlijk ontbijt, het zelf klaarmaken van een lunchpakket en een wisselend dagmenu.

 

inchecken

Inchecken tussen 15.00 en 20.00, uitchecken tussen 8.00 en 11.00 tenzij anders afgesproken. De deur staat altijd voor u open als u een verwachte aankomsttijd doorgeeft bij uw reservering.

U kunt bij ons pinnen, ook is er een geldautomaat aan de overkant van de straat.

Vergeet uw identiteitsbewijs niet, wij kunnen hier naar vragen.

 

 > Contact met In Den Rooden Leeuw